Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Drina - 26 augusti 2008 21:21

Tänkte på det jag skrev förut om att jag svarade "ibland" på frågan om jag var full. Just ibland är mitt favoritsvar på de flesta frågor. Använd det gärna själv.


Är du vaken? - Ibland 

Tycker du om mig? - Ibland

Vill du ta en fika? - Ibland 

Stör jag? - Ibland 

Fryser du? - Ibland 

Behöver du en påse att bära i? - Ibland 

Fattar du? - Ibland 

Tycker du om mig? - Ibland 

Har du leg? - Ibland 

Regnar det? - Ibland 

Är du helt jävla dum i huvudet? - Ibland 

Vet du vad klockan är? - Ibland

Har du en hundring att låna ut? - Ibland


Är du full? - Ibland




Ja ni fattar va? Skitbra allt-i-allo-svar helt enkelt. Prova själva!

Av Drina - 26 augusti 2008 20:13

I lördags var jag på kräftskiva. I söndags var jag, inte bakis men jävulskt trött. Som tur var visade tv4+ Heroes non stop mellan kl 14 och 23. Det var fint.


Söndagen tillbringades alltså i sängen framför tv:n med endast ett par (ganska korta kan jag erkänna) avbrott för hundpromenader. Måndagen, igår alltså, spenderades också mest i sängen, varför har jag inget bra svar på. Det bara blev så. Tog en sväng i skogen mitt på dagen och vid 19-tiden gick jag ner på konsum för att handla. Där utanför träffade jag Ylvans föräldrar, de undrade om jag var full. Ibland svarade jag. Sen funderade jag hela kvällen på varför de trodde att jag var full. Kan det ha berott på att jag gick på konsum iklädd pyjamas? Fast jag brukar inte ha pyjamas på mig när jag är full, jag brukar oftast klä upp mig lite då. Ylvans föräldrar har träffat mig när jag varit full förut så de borde veta detta. Jag antar att jag aldrig kommer att få veta svaret på detta. Såvida jag inte frågar dem nån gång. Kommer jag ihåg det nästa gång vi ses så ska jag nog göra det. 


Idag gick jag upp ut sängen så tidigt som 10 (!) och promenerade vovven en sväng. Sen käkade jag frukost och efter det hände nåt. Eller rättare sagt hände inget. Jag hade tänkt städa vilket verkligen behövdes men poff så var klockan 16 och jag hade fortfarande inte satt igång. Seriöst, jag vet inte vad som hände, jag satt framför datorn och åt havregrynsgröt och plötsligt så var klockan en bra bit in på eftermiddagen. Vid tre-tiden skrev jag ett inlägg på klart du vågar men förutom det har jag ingen aning om vad jag har gjort. Slösurfat i flera timmar tydligen? 

Hur som helst så tog jag tag i städningen och sen gick jag ut med hunden igen. Funderar nu starkt på att fortsätta städa så att det blir gjort nån gång. 




Fan nu blev det här ett sånt där hej-idag-åt-jag-lasagne-till-middag-inlägg. Jag som hatar såna inlägg! Förlåt hörni! Jag ska bättra mig, måste bara skura toaletten först.

Av Drina - 26 augusti 2008 12:41

   

   

   

 30 Greatest Moments In Found Porn History

   

   

   

   

Ovido - Quiz & Flashcards